Beleefpad voor leerlingen

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag nog een keer ons gebouw van binnen wilt zien. Van 22 januari t/m 4 maart organiseren wij daarom het zogenaamde ‘beleefpad’ voor leerlingen uit groep 8. Het is dan mogelijk om in kleine groepjes onze school te bezoeken en docenten en leerlingen te ontmoeten.

Tijdens het beleefpad loop je in een uur door onze school met andere leerlingen uit groep 8. Je wordt begeleid door een leerling van het Harens Lyceum, jouw reisleider. Langs de route ontdek en beleef je het Harens Lyceum. Zo maak je kennis met onze talentrichtingen, ontdek je het gele domein en bezoek je ons E-lab.

Schrijf je snel in op www.scholenmarktgroningen.nl. Hopelijk zien we je snel!

Voorafgaande aan het beleefpad kun je via onderstaand filmpje al een indruk krijgen van onze school.