Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden voor het Harens Lyceum voor volgend schooljaar of als zij-instromer voor dit schooljaar.

Aanmelding schooljaar 2019-2020

U kunt uw kind hier digitaal aanmelden. Deze link verwijst u naar het digitaal aanmeldformulier van Openbaar Onderwijs Groningen.

De toelatingscommissie neemt voor 1 mei een voorlopig toelatings- en plaatsingsbesluit. De definitieve plaatsing in een groep of stroom vindt plaats na het afronden van de heroverwegingen i.v.m. de eindtoets. Dit zal uiterlijk 1 juni 2019 zijn.

Hulp nodig?

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier of het aanvragen van een papieren formulier voor uw kind kunt u terecht bij de leerlingenadministratie van Openbaar Onderwijs Groningen, via de mail, aanmeldingenvo@o2g2.nl  of telefonisch: 050 321 03 60.

Zij-instromers 2018 - 2019

Voor zij-instromers kunt u een papieren aanmeldformulier opvragen door te mailen naar aanmeldingenvo@o2g2.nl of bellen naar 050 321 03 60. U ontvangt een aanmeldingsformulier inclusief een retourenvelop.

Let op: dit is alléén voor leerlingen die het huidige schooljaar willen starten en is niet bedoeld voor het aanmelden van nieuwe brugklasleerlingen voor schooljaar 2019-2020.