NOTC 2021 - geannuleerd!

29-10-2021

Alle NOTC concerten voor extern publiek gaan helaas niet door! 

Door de inmiddels geldende nieuwe coronamaatregelen kunnen we de NOTC concerten niet organiseren voor extern publiek. Het organiseren van een evenement in de school is op dit moment niet mogelijk. 

Online NOTC

Gelukkig mogen we wel een NOTC concert met onze leerlingen opnemen en zullen we later een ONLINE NOTC de digitale wereld inslingeren. Vorig jaar hebben bijna 3000 mensen meegekeken naar ons ONLINE NOTC jubileum, dus wat zou het een feest zijn als we ook dit jaar zo’n groot publiek digitaal mogen ontvangen. Wanneer we deze online voorstelling plannen is nog even geheim, maar via de nieuwsbrief van het Harens Lyceum, via Instagram @muziekkerklaan en www.facebook.com/muziek.kerklaan houden we jullie daar natuurlijk van op de hoogte! 

 

We zijn heel blij dat we op deze wijze dit schooljaar onze leerlingen toch de ervaring van een groot(s) optreden kunnen meegeven. Dit is een examenonderdeel voor het lesprogramma van muziek in de bovenbouw. Daarnaast kan iedereen later online meegenieten van al het harde werk dat we met elkaar hebben verzet. Hopelijk zien we jullie online!