JTM Concert uitverkocht!

04-06-2019

Helaas is het niet meer mogelijk om (extra) kaarten te reserveren voor het JTM concert 2019. De voorstelling is volledig uitverkocht.

Ter info: alle optredende en deelnemende JTM leerlingen hebben tot 1 juni met voorrang 4 kaarten op hun naam kunnen reserveren.

De voorstelling zal live worden uitgezonden via facebook. De videoregistratie is over een aantal weken te vinden op youtube en blijf op de hoogte via instagram

Ook dit schooljaar volgde weer een grote groep leerlingen muzikale workshops en masterclasses. Zoals:  dirigeren, zangles musical, muziektheorie, songwriting, bandcoaching en de workshop waar we muziek en zorg combineren: Music4ALL.

Al deze workshops samen noemen we de Jong Talent Muziek en de leerlingen die meedoen zijn onze JTM-ers. Een speciale groep JTM-ers zijn onze DAMU-leerlingen. Zij zitten in een vooropleiding of talentklas van het conservatorium of popacademie. Ook een aantal DAMU leerlingen presenteren zich tijdens het JTM concert.

De JTM muziekcrew is al druk aan het werk geweest bij alle muziekproducties op de locatie Kerklaan en ze zijn nu druk met de voorbereidingen van de techniek voor het JTM concert.  Zij krijgen ter voorbereiding workshops licht- en geluidstechniek. De crew heeft inmiddels ervaren "captains" die de beginners aansturen en opleiden.

Leerlingen formuleren hun eigen muzikale leerdoelen. Dus ook dit jaar heeft het JTM concert een afwisselend en bijzonder programma, waarbij allerlei verschillende muziekstijlen de revue passeren.

Tijdens het concert proberen we samen nieuwe dingen uit, mogen we fouten maken, durven we grenzen te verleggen en doen we dit vooral samen met elkaar!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten of een kijkje achter de schermen nemen bij de workshops? Check www.instagram.com/muziekkerklaan en www.facebook.com/muziek.kerklaan.

Kaarten reserveren voor het concert kan via: jtm@zernike.o2g2.nl of muziekkerklaan@gmail.com.
Je ontvangt een bevestiging van de reservering.
locatie:     Kerklaan 39 Haren
datum:     14 juni 2019
zaal open:  19:30 uur
aanvang concert:  20:00 uur