Maak kennis met ons

Vanwege de maatregelen rondom covid-19 hebben we onze voorlichtingscampagne moeten aanpassen. Helaas kunnen daardoor bijvoorbeeld de open dagen niet doorgaan. Gelukkig hebben we aantal activiteiten kunnen organiseren voor leerlingen (en ouders) uit groep 8. Hieronder staat een overzicht om wat voor activiteiten het gaat, je kunt doorklikken voor extra informatie.

Daarnaast is het mogelijk om virtueel door onze school te lopen. We hebben tijdens de vorige open dagen met een 360 graden camera de hele school in beeld gebracht. Klik op onderstaande link om alvast een kijkje te nemen in onze school.

Tot slot kun je natuurlijk ook altijd onze folders lezen. Hieronder tref je een link naar de verschillende folders: