Eerste kennismaking

In groep acht komt het voortgezet onderwijs opeens dichtbij. Leerlingen en ouders kunnen kennismaken met onze school tijdens een voorlichtingsavond op de basisschool of de open dag.

Welke school past het beste bij een kind? Dat hangt af van verschillende factoren. Het advies van de basisschool speelt een rol. Maar ook de plaats waar een school gevestigd is. De sfeer op school, het type onderwijs dat wordt gegeven. Het Harens Lyceum nodigt ouders en leerlingen in groep acht van harte uit om kennis te komen maken. Kom proeven van de sfeer, praat met docenten, kijk boeken in en luister naar verhalen van leerlingen.  Dat is de beste manier om de juiste keuze te maken.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wij bezoeken de voorlichtingsavonden die basisscholen in de omgeving organiserren. Leerlingen en ouders krijgen dan al informatie over wat het Harens Lyceum te bieden heeft. Bekijk hier de Prezi* van de voorlichtingsavonden:

Folders

Download hieronder de voorlichtingsfolders en het speciale magazine voor groep 8 leerlingen.