Drukbezochte expositie: Kunst beeldend examensleerlingen van het Harens Lyceum en het Montessori Lyceum in actie op Minerva

29-03-2018

Op 27 maart was het zover: de examenleerlingen kunst beeldend havo 5 en vwo 6 hadden hun eindexamenexpositie.

De leerlingen waren al eerder op Minerva geweest om de sfeer te proeven en te kijken waar ze hun werk gingen ophangen.

nu was het zover: samen met de derde jaars studenten van de docentenopleiding gingen ze hun werk ophangen in Minerva. Na veel overleg (kijken waar hang ik mijn werk op? hoe gaan we dit met zijn allen doen? welk werk komt naast mij te hangen?) was alles klaar om 17.00. Bas Blanken opende de tentoonstelling met mooie kunstwoorden en de leerlingen waren vooral trots. Veel ouders, familie, vrienden en leerlingen kwamen kijken. Ook docenten van andere scholen waren aanwezig.  Van hen kregen de leerlingen en de docenten complimenten over het mooie werk.

Door OOG tv is er een filmpje gemaakt: