Kaarten NOTC 2018

12-11-2018

De Night of the Classics voorstelling van vrijdag 30 november is uitverkocht! Je kan alleen nog kaarten reserveren voor de voorstelling van donderdag 29 november. Zie onderstaand bericht voor meer informatie over het reserveren van kaarten voor de voorstelling van donderdag 29 november.

Dit jaar zijn onze Night of the Classics concerten eerder dan we gewend zijn, namelijk al op 29 en 30 november. Omdat onze klassieke muziekavonden de populairste muziekavonden zijn van het jaar hebben we een voorrangsregeling voor het reserveren van kaarten voor de deelnemende leerlingen.

Procedure

Alle deelnemende leerlingen (koorleden, NOTC-ensemble muzikanten en deelnemers) kunnen tot 11 november met voorrang kaarten reserveren. Vanaf 12 november start de reservering voor overig publiek en gaat de reserveringen op volgorde van binnenkomst.

Uitverkocht

Wanneer één of beide voorstellingen zijn uitverkocht wordt dit gecommuniceerd via de website www.harenslyceum.nl, Facebook www.facebook.com/muziek.kerklaanen Instagram www.instagram.com/muziekkerklaan

Donderdag 29 november en vrijdag 30 november 2018

Tijden